Nyt underlag i tennishallen

Kære medlem i Hårlev Tennisklub,

Vi er glade for at kunne dele nyheden om, at der nu er forhandlet en aftale på plads om anlæg af nyt underlag i vores gode tennishal.

TIDSPLAN

Arbejdet begynder den 7. januar og forventes at være fuldført den 21. januar 2024. I denne periode vil hallen desværre være lukket for spil, da dette er nødvendigt for at sikre, at alt kommer rigtigt på plads.

Nedlukningen er tidligere meldt ud på den ekstraordinære generalforsamling d. 21. juni 2023 samt i forbindelse med salg af vinterbaner. Dog har det præcise tidspunkt indtil nu været usikkert.

LIDT OM AFTALEN OG UNDERLAGET

Aftalen tager højde for en række fugtproblemer, som var årsagen til, at den oprindelige plan om anlæg af nyt underlag i oktober / november i år måtte udskydes.

Anlægsprocessen vil i store træk forløbe på denne måde:

1) Først skal det gamle underlag demonteres

2) Herefter skal der monteres et fugtspærresystem

3) Nu følger en spånplade, som limes i fer og not for optimal stabilitet

4) Til sidst pålimes en gummimåtte samt påføres topcoating og naturligvis opstregning.

HASTIGHED OG STØDABSORPTION

Banen er designet til at give en hastighed på bolden og opspringet, der gerne skulle komme tæt på såvel grusbanerne som vores eksisterende underlag. Herudover vil du opleve en bane, der absorberer stød ca. 20% bedre end nu, hvilket er godt for dine ben og knæ samt kroppen som helhed.

KRAV TIL SKO

Når banen er på plads, vil du ikke længere kunne benytte dine udendørs tennissko i hallen, da underlaget er følsomt over for sand, sten og rester af det røde grus. Hvis du ikke allerede har et par indendørssko, kan du med fordel begynde at kigge dig om efter et par allerede nu.

Vi håber, vi kan hjælpe hinanden til at overholde dette, så vi kan beskytte det nye underlag og få mest mulig glæde ud af den store investering, som det nye underlag er for klubben.

GODT NYTÅR

Til slut vil vi ønske dig et rigtig godt nytår. Vi ser frem til at dele glæden over det nye underlag sammen med dig og alle andre medlemmer i det nye år.

I hører fra os igen med en påmindelse, inden arbejdet går i gang.

Med venlig hilsen fra Bestyrelsen, Hårlev Tennisklub